Tandartsverzekering met vergoeding 1000 Euro

Tandartsverzekering met vergoeding 1000

Wil je zonder nadenken en zorgen over een hoge rekening achteraf eenvoudigweg naar de tandarts kunnen? Heb je niet alleen behoefte aan bijvoorbeeld de jaarlijkse controle, maar wil je ook zonder grote financiële gevolgen behandelingen kunnen inplannen en ondergaan? Dan kies je voor een tandartsverzekering met vergoeding van 1000 Euro. Dit is het bedrag dat maximaal wordt vergoed vanuit de verzekering op jaarbasis.

Een dergelijke verzekering wordt door verschillende verzekeraars onder verschillende namen voor dit pakket aangeboden.In de meeste gevallen kun je met de tandartsverzekering met vergoeding 1000 rekenen op een ruime vergoeding van nodige behandelingen, waarbij bijvoorbeeld 80% van de kosten van de behandelingen wordt vergoed. Bekijk de voorwaarden en extra diensten die bij een nieuwe tandzorgverzekering goed voordat je de polis afsluit.

VerzekeraarPakketPremie indicatie
Nationale Nederlanden tandartsverzekering✅ Nationale-Nederlanden Basis +TandenGaaf 1000
✅ Ruime zorgkeuze
✅ Tandarts: Max. € 1000,- per jaar
✅ Vergoeding: Max. 100% Consult, 100% Mondhygiënist, 100% Overige

- Premie bij € 885,- eigen risico en jaarbetaling
€ 177,38
De Friesland tandartsverzekering

of direct afsluiten
De Christelijke Zorgverzekeraar  tandartsverzekering✅ Principe Polis Budget + Tand Large
✅ Beperkte zorgkeuze
✅ Tandarts: Max. € 1000,- per jaar
✅ Vergoeding: Max. 100% Consult, 75% Mondhygiënist, 75% Overige
€ 184,95
De Christelijke Zorgverzekeraar  tandartsverzekering

of direct afsluiten
De Friesland tandartsverzekering✅ De Friesland Alles Verzorgd Polis + AV Tand Optimaal
✅ Ruime zorgkeuze
✅ Tandarts: Max. € 1000,- per jaar
✅ Vergoeding: Max. 100% Consult, 80% Mondhygiënist, 80% Overige
€ 189,40
De Friesland tandartsverzekering

of direct afsluiten
Unive tandartsverzekering✅ Univé Zorg Basis + Tand Best
✅ Ruime zorgkeuze
✅ Tandarts: Max. € 1000,- per jaar
✅ Vergoeding: Max. 100% Consult, 80% Mondhygiënist, 80% Overige
€ 193,95
Ditzo tandartsverzekering

of direct afsluiten
Bovenstaande overzicht geeft een indicatie van de mogelijkheden en premies. Kijk op de website van de zorgverzekeraars voor de complete informatie en voor de zorgpremies.

Kiezen voor de meest geschikte tandartsverzekering met vergoeding 1000

In de meeste gevallen kun je met een goede tandartsverzekering met vergoeding 1000 Euro rekenen op een vergoeding van 100% voor de periodieke controle door de tandarts (oftewel de jaarlijkse controle van het gebit). De meeste verzekeraars bieden tevens een volledige vergoeding voor de zogeheten probleemgerichte consulten. Heb je behoefte aan een behandeling vanuit de orthodontie? In de meeste gevallen kun je met een tandartsverzekering met vergoeding tot 1000 Euro de gewenste behandelingen zonder problemen ondergaan en (eventueel gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Vooruit denken met de tandartsverzekering met vergoeding 1000 Euro

Weet je nu al zeker dat je veel behandelingen nodig zult hebben? Dan is het verstandig om te kijken naar bijvoorbeeld de tandartsverzekering met vergoeding 1000 of zelfs 1500 Euro. Weeg de te verwachten kosten af en vergelijk ze met de jaarlijkse kosten voor jouw nieuwe verzekering voor de tandzorg. Zo weet je zeker dat je aan het einde van het verzekeringsjaar niet te maken krijgt met torenhoge rekeningen, waarvoor je eventueel een betalingsregeling moet treffen. Dat scheelt geld en zorgen.

Vergelijk de tandartsverzekering met vergoeding tot 1000 Euro

Op het handige TandZorgverzekering.nl vind je niet alleen gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en kosten van de tandzorg in ons land. Ook kun je hier op basis van volledig onafhankelijke informatie snel een duidelijke vergelijking maken tussen de aanbieders van een goede tandartsverzekering met vergoeding 1000 Euro.

Door het goed vergelijken van de beste verzekeringen voor de tandzorg kun je tot 500 Euro besparen op de premie die je betaalt voor de noodzakelijke zorg voor jouw kostbare gebit. Bekijk nu de mogelijkheden voor het afsluiten van een goedkope tandartsverzekering met vergoeding tot 1000 Euro op jaarbasis.